Pensioenen

Maakt u gebruik van ons pensioenadvies, dan maakt u gebruik van onze grote ervaring op het gebied van pensioenen. Doordat het pensioen zeer complex en veel omvattend is, bestaan er veel verschillende ideeën en verhalen. Helaas ook veel fabeltjes.

Veelal denken mensen dat hun pensioen goed geregeld is door de werkgever. Een gedachte als: 'ík krijg 70% van mijn laatst verdiende salaris als ik met pensioen ga' is een veel voorkomende. Toch is dit veelal een misvatting. Een meerderheid in Nederland haalt die 70% niet op de pensioendatum. Meestal is dat het gevolg van wisseling van werkgever in het verleden. Ook bij een echtscheiding in het verleden heeft u een lager pensioen op de datum van pensionering. Als belangrijkste reden kunnen we noemen het onvermogen van pensioenfondsen om de pensioenen gelijke tred te laten houden met de stijging van de loon- en prijsontwikkeling.

Hebt u vragen over uw huidige pensioensopbouw of wilt u beginnen met het opbouwen van een pensioen. Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Expirerende lijfrente

Bij Hypotheek Expert begrijpen we dat het bereiken van de expiratiedatum van uw lijfrente een belangrijk moment is in uw financiële planning. Een expirerende lijfrente betekent dat uw opgebouwde kapitaal beschikbaar komt en u beslissingen moet nemen over de toekomstige aanwending ervan. Of u nu kiest voor een eenmalige uitkering, een periodieke pensioenuitkering, of herinvestering, wij staan klaar om u hierin deskundig te adviseren.

Het unieke aan onze service is dat wij naar u toe komen. In de vertrouwde omgeving van uw eigen huis bespreken we samen de mogelijkheden die uw expirerende lijfrente biedt. Wij bieden persoonlijk en op maat gemaakt advies, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken die aansluiten bij uw persoonlijke situatie en toekomstplannen.

Neem contact op met Hypotheek Expert voor een afspraak bij u thuis. Wij helpen u graag om de volgende stap in uw financiële reis zorgvuldig en met vertrouwen te zetten.

Ik wil graag een afspraak inplannen.


Bedrijfsverzekeringen van Hypotheek Expert


Bedrijfsverzekeringen van Hypotheek Expert