Hypotheekadvies

Bij Hypotheek Expert begrijpen we dat het kopen van een huis een van de meest significante momenten in uw leven is. Daarom zetten wij ons volledig in om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte hypotheek. Wat ons uniek maakt, is onze mogelijkheid om bij nagenoeg alle banken een hypotheek voor u te regelen. Dit betekent dat we u een breed scala aan opties kunnen bieden, afgestemd op uw persoonlijke wensen en omstandigheden.

Afspraak maken

Erkend Financieel Adviseurs

Erkend Hypotheekadviseurs

Ons team bestaat uit erkend hypotheekadviseurs, die niet alleen experts zijn in hun vakgebied, maar ook voldoen aan de strenge eisen van de Stichting Erkend Hypotheek Adviseurs. Hun expertise strekt zich uit van belastingen en vermogensbeheer tot aan voortdurende bijscholing, waarbij uw privacy en belangen altijd voorop staan.
Erkend Financieel Adviseurs Erkend Hypotheek Adviseurs

Beëdigd Makelaar in Hypotheken

Met een beëdigd Makelaar in Hypotheken bent u verzekerd van erkend en onafhankelijke deskundigheid. Als geen ander weten deze makelaars van Hypotheek Expert voor u een weloverwogen keuze te maken tussen mogelijkheden en risico’s.
Beëdigd Makelaar in Hypotheken keurmerk

Duurzaamheidsadviseurs

Een unieke service die wij bieden, is het advies van onze duurzaamheidsadviseurs. Deze SEH-gecertificeerde professionals helpen u niet alleen bij het kiezen van de juiste hypotheek, maar adviseren ook over duurzame verbeteringen aan uw huis. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook leiden tot financiële voordelen zoals lagere energiekosten.
Duurzaamheidsadviseur keurmerk

Finzeker keurmerk

Bij Hypotheek Expert zijn we trots op ons Finzeker keurmerk, een blijk van onze toewijding aan betrouwbaar en deskundig financieel advies. Finzeker staat voor een persoonlijke financiële coach die jou echt kent. Voor advies over financiën en verzekeringen, biedt een Finzeker-gecertificeerde expert de zekerheid en expertise die je zoekt.
Finzeker keurmerk

Flexibele en persoonlijke service

We begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden we flexibele afspraaktijden en de mogelijkheid om bij u thuis langs te komen voor een persoonlijk adviesgesprek. Ons doel is om het proces zo soepel en comfortabel mogelijk te maken.

Kwaliteit telt

Bij Hypotheek Expert staat uw tevredenheid centraal. Onze aansluiting bij gerenommeerde organisaties en keurmerken garandeert kwaliteit en onafhankelijkheid. Met onze uitgebreide toegang tot bijna alle banken, zijn we in staat om de hypotheek te vinden die perfect bij u past.

Neem contact met ons op